Over mij

Trainer/ Sociaal Creatief Agoog, dat is hoe ik mijn werk zou willen omschrijven als zzp’-er. Ik werk met groepen mensen om positieve veranderingen op gang te brengen.

Ik werk graag met de dynamiek en energie van mensen om dat samen om te zetten naar beweging/actie. In alles wat ik doe gebruik ik veel creativiteit – creatief denken en die toegevoegde waarde van creatief denken deel ik graag met anderen. Anders (creatief) denken = anders doen = andere uitkomst.

Ik wordt door gemeenten ingezet maar ook binnen welzijnsprojecten of zet zelf trajecten op, train en coördineer deze van a tot z. Mensen in beweging brengen is zeg maar echt mijn ding.

Thessa-van-Lingen-De-Creatiefabriek

In het werken met mensen ben ik in staat hen te inspireren, te motiveren en te enthousiasmeren. Ik stel mensen in staat hun eigen power en passie te laten vinden om dit vervolgens om te zetten in actie. Ik kan een vruchtbare omgeving creëren waarin mensen daadwerkelijk energiek in beweging komen.

Wat mij typeert is mijn; nieuwsgierigheid, energie, creativiteit, eerlijkheid, resultaatgerichtheid, oprechtheid, vindingrijkheid, enthousiasme, daadkracht, passie voor mensen en mijn bevlogenheid.

Wat anderen van mijn werk vinden kun je terug vinden bij ‘Reacties’.

training-werken-met-groepen  creativiteit-ontwikkeling-de-creatiefabriek-empowerment Training-de-Creatiefabriek

Ik ben geregistreerd bij het Registerplein. Het Registerplein is de beroepsregistratie voor ‘Social Workers’. Het waarborgt de kwaliteit van het werk van professionals.

registerplein-geregistreerd