Bruisend Brainstorm Spel

Tijd voor nieuwe ideeën en verfrissende input om kansen te genereren of een probleem op te lossen?brainstorm-spel-uitleg

Het bruisend brainstorm spel is bedoeld om nieuwe en originele ideeën te genereren of om oplossingen te vinden voor een vraag/probleem.

Brainstormen is een veel gebruikte techniek binnen creatief denken voor het genereren van snel en veel nieuwe ‘out of the box’ ideeën.

Brainstormen is erg goed voor de ‘teamspirit’ in de groep, daarnaast is het onwijs leuk, energiek en gezellig om samen te doen. Het zorgt dat teamleden/deelnemers in een enthousiaste en creatieve staat van zijn komen en creëert draagvlak op de (werk)vloer. Iets dat belangrijk is vinden wij. Bottom up! Want de beste ideeën liggen vaak op de ‘bottom’ (team based management). Net als bij creativiteit. In de heldere bovenlaag van het water liggen de meest voor-de-hand ideeën (ook wel purge genoemd)- door creatieve denktechnieken kom je steeds dieper bij de bodem – en daar liggen de briljante en unieke ideeën, verborgen in de aarde op de bodem!

Het is een actief spel zonder dat je gaat zweten. Tijdens het spel komen er verschillende creatieve denkopdrachten voorbij die helpen om op ideeën en oplossingen te komen. Het spel is een effectief middel om het creatieve brein in mensen los te maken. Binnen dit praktisch en doelgerichte spel is iedereen onderdeel van het proces en neemt iedereen deel. Er wordt in kleinere (sub)groepen samengewerkt bij het zoeken en vinden van het beste idee of de beste oplossing.

Bruisend-Brainstorm-Spel                  Brainstormen-spel-teams

Het spel wordt compleet geleverd met alles erop en eraan. Je hoeft dus niets zelf in te kopen of te organiseren (op de koffie na….). Het spel kan direct worden ingezet en is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik en uitleg – nu alleen nog een creatieve vraagstelling. Ook daar helpt De – Creatiefabriek je bij.

Bij het spel horen; uitleg, brainstormspeelmat (4 meter x 4 meter), speelregels, opdrachten (opdrachtkaarten), een grote dobbelsteen, ‘pionringen’, Grote brainstorm(invul)kaarten, 7 categorieboxen met daarin verschillende opdrachten.

Tips voor:

  • break activiteiten tijdens het brainstormspel
  • het uitwerken en implementeren van de oplossingen/ideeën op de werkvloer.

Alles wordt all-in geleverd (inclusief bruisende brein posters voor het team)

Het spel duurt 3 uur. Een pauze is gemakkelijk in te passen tijdens het spel.

Het spel is te huur vanaf €125,00 (excl. btw) voor een dag (inclusief alle benodigdheden en bezorging via pakketpost). Kom je het spel zelf ophalen en weer terugbrengen dan huur je het spel al voor € 75,00 (excl. btw).